Ingredienser

Aloe Vera - Aloe barbadensis Aloe är en vätskefylld växt som växer i de varmare klimaten. Den har stabila blad med en klar, gelatinliknande massa på insidan. Denna klara massan i bladen fungerar som ett lugnande balsam för huden. Aloe erbjuder fantastiska återfuktande egenskaper som sipprar in i huden. Aloe Vera hjälper även att lugna ned rodander och svullnader. Det är naturens egna fuktighetskräm även med ett andningsbart, poröst skikt ovanpå huden för att hålla fukt in och hålla orenheter ute.
Vildplockade Nypon - Rosa canina Ett hundra år gammalt hudmedel i Sydamerika, Nypon ger detta serum vitamin A och C, vilket är särskilt fördelaktigt för mogen hud. Nypon innehåller också järn och fettsyror som ökar hudens fasthet och elasticitet.
Jojoba - Simmondsia chinensis Gyllene Jojoba ger näring för törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djuprengöra porerna och skapa långvariga konditioneringseffekter som mjukar upp huden till silke. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen, för att inte tala om tokoferoler, antioxidanter och alla lösliga former av vitamin E! 
Calendula infusion - Calendula officinalis LL´s Calendula-infusion med sina soliga ljusgula kronblad är fyllda med positiva, potenta egenskaper. Denna infusion utnyttjar de trevliga egenskaperna hos Marigold-kronblad som tröstar och smeker torr hud.
Comfrey infusion - Comfrey symphytim Comfrey skyddar och ger huden energi. Det förbättrar utseendet på ärr och fläckar.
Rose Petal infusion - Rosa centifolia

Underbara rosenblad skördas i Bulgariens Rosedal och infunderas i jojoba. Detta fantastiskt doftande och sammandragande pulver ger kraften i närande vitaminer och rikliga antioxidanter till LL´s serum.

Horsetail infusion - Equisetum arvense

Packad med stärkande kiseldioxid som hjälper öka hudens motståndskraft.

Nypon infusion - Rosa canina

Nypon föryngrar huden från huvudet till tårna! Nypon innehåller höga nivåer av lipider, vitaminer och essentiella fettsyror, plus vitamin C och lykopen. Denna ingrediens har en affinitet för huden och stöder elasticitet för att förbättra utseendet av ärr, torrhet och rynkor.

Frankincense - Boswellia carterii Frankincense är ”pièce de résistance” inom hudvård! Det destilleras från det färska, tunga doftande oleo-gummihartset från Livets träd. Denna närande olja har hållits i vördnad sedan urminnes tider tack vare dess förmåga att återfukta, jämna rynkor, förbättra ärr och lugna ned irriterad hud.
Immortelle - Helichrysum italicum

Evig Immortelle är fantastisk och är gudomlig för all slags hud. Denna väldoftande blommolja växer vilt på ön Korsika där blommorna får blomstrar med havsbris och solsken. Blommorna växer på höga klippro på 4000 fot. Immortelle hjälper till att minska utseendet av ärr, fläckar, melasma, rodnad och fina linjer. Denna mångfacetterade oljan är en ren pärla som också lyfter upp en känslomässigt.

Rose Otto - Rosa damascena Rose Otto erbjuder så mycket mer än en ambrosial aroma. Det är också den mest toningsgivande av alla rosoljor. Det är en otroligt elegant och dyrbar essens. Det tar sextio rosor för att göra en enda droppe ros otto eterisk olja! Denna rika botanik ger huden elasticitet och fukt till huden för att minimera tecken på åldrande och ge huden en rosig glöd. Det minskar utseendet på åldersfläckar och det luktar himmelskt!
Schizandra - Schisandra chinensis Schizandra bär har användts i över 3000 år som en av de viktigaste örterna inom kinesisk medicin, och sänker hudens åldrande. Ett måste inom traditionell kinesisk medicin, dessa röda bär har använts i tusentals år för att öka kroppens chi. Detta underbara bär inspirerar till positivitet och stimulerar andan.
Geranium - Pelargonium graveolens Denna mjuka jätte inom hudvård stärker huden, minskar uppkomsten av ärr, bristningar och är en exceptionell toner för pigmenterad hud.
Neroli - Citrus aurantium Neroli är känd för att jämna ut och lugna ärr, fläckar, stretchmärken och akne. Denna stimulerande, rena olja exfolierar och föryngrar försiktigt, så att du får en slät, frisk hud. Det används ofta för att bleka ut rynkor och minska utseendet på fläckar och märken från akne.
Morotsfröolja- Daucus carota Morotolja stimulerar oljeproduktionen utifrån oavsett hudens nuvarande tillstånd Fet, torr och kombinerad hud kan alla dra nytta av den stimulerande, fuktgivande kraften från morotfröolja.
Salvia + Rosmarin Extrakt - Salvia officinalis and Rosmarinus officinalis

Detta naturliga konserveringsmedel förlänger serumets livslängd genom att bromsa oxidationsprocessen. Det full av fördelaktiga antioxidanter som återupplivar huden.