Ingredienser

Nypon- Rosa canina

Nyponolja är ett gammalt hudmedel som nyligen gjorts berömt av folket i Chile som använder oljan för att förbättra utseendet av ärr och rynkor.. Nypon föryngrar huden från topp till tå! Nypon innehåller höga nivåer av näringsämnen, vitaminer och essentiella fettsyror, plus C-vitamin och lykopen. Denna ingrediens är en affinitet för huden och stöder elasticitet och förbättrar dess struktur och fasthet.

Jojoba - Simmondsia chinensis
Gyllene Jojoba ger näring för törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djuprengöra porerna och skapa långvariga konditioneringseffekter som mjukar upp huden till silke. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen, för att inte tala om tokoferoler, antioxidanter och alla lösliga former av vitamin E!
CoQ10 - Coenzyme Q10

CoQ10 är ett naturligt förekommande enzym som finns i kroppen. Den används för att producera den energi som behövs för daglig föryngring. Under barndomen och tonåren gör våra kroppar mycket CoQ10 så att vi blomstrar på optimala nivåer. Med ålder och stress minskar våra CoQ10-nivåer och huden kan tappa fasthet och smidighet.

Rose Otto - Rosa damascena
Rose Otto erbjuder så mycket mer än en ambrosial aroma. Det är också den mest toningsgivande av alla rosoljor. Det är en otroligt elegant och dyrbar essens. Det tar sextio rosor för att göra en enda droppe ros otto eterisk olja! Denna rika botanik ger huden elasticitet och fukt till huden för att minimera tecken på åldrande och ge huden en rosig glöd. Det minskar utseendet på åldersfläckar och det luktar himmelskt!
Immortelle - Helichrysum italicum
Living Libations immortelle eteriska olja är en av de mest värdefulla hudvårdsingredienserna på jorden. Immortelle sägs regenerera och bidrar till frisk hud samtidigt som den renar porerna och mjukar upp utseendet på ärr, fläckar och ojämn hudton. Det har också fantastiska känslomässiga fördelar. En doft av Immortelle kan höja andan och möjliggöra transcendent förståelse.
Söt Timjan - Thymus linalool
Söt Timjan är lika stark som den är mjuk! Den innehåller samma stärkande och toningsingivande krafter som hos de andra typerna av timjanoljor utan att orsaka irritation när det renar porerna. Det är känt att rengöra kropp och själ samtidigt som det är tillräckligt mild för användning på små barn och äldre. Frodig i härlig linalool, Söt Timjan är en värdefull ingrediens i våra mjuka hudvårdsserum.
Ylang - Cananga odorata
Ljuvliga Ylang är en amorös, balanserande olja som stöder huden i sin strävan efter den perfekta mängden fukt. Oljiga strån och torra hårbottnar kommer båda att dra nytta av ylang ylangs harmoniska inverkan på oljenivåerna. När den perfekta mängden olja produceras i hårbotten är håret glänsande och återfuktat - aldrig fet
Geranium - Pelargonium graveolens
Denna majestätiska men mjuka hudvårdsprodukt skapar spänst i slapp hud och minskar uppkomsten av ärr och hudbristningar och är en utmärkt toner för akne-benägen hud.
Myrrh - Commiphora myrrha
Myrraolja har använts som en anti-aging ansiktsbehandling sedan bibliska tider, då den applicerades för att behandla rynkor och slapp hud. Den heliga saften av Myrra användes också för att behandla eksem, torr hud, inflammation och flagning.
Stone Root - Collinsonia Canadensis L.
Denna ört utnyttjar de otroliga krafterna hos de saftiga röda rötter som odlas under jordens blommor. Stenrot lugnar och klargör hudens utseende med sin tonifierande verkan.
Citron- Citrus limon
Citron klargör, ger energi och avgiftar huden från topp till tå. Citron används för att motarbeta akne och samtidigt som den stramar å och infunderar huden med ungdomlig energi och motståndskraft.