Ingredienser

Sandalträ Nötolja - Santalum spicatum

Även känd som sandelträfröolja, innehåller denna viktiga sällsynta fettsyra. Sandelträ nötolja är fylld med oljesyra och ximenyninsyror. Den rena, ekologiska oljan i sandeltränötterna har använts i tusentals år för att minska torr hud, balansera alltför fet hud och lugnar och jämnar ut hudtonen till sin finaste finish.

Sandalträ- Santalum album

Suckulent sandelträ är den perfekta motgiftet för soldränkt hud som är varm och uttorkad. Det hjälper huden att bevara mer fukt, minskar uppkomsten av ärr och åldersfläckar och rensar porerna. Sandelträ är en gammal kropps- och ansiktsolja älskad som en lugnande tonic. Den honungsirap doftande essensen mättar torr, känslig hud.

Frankincense - Boswellia carterii

Frankincense är ”pièce de résistance” inom hudvård! Det destilleras från det färska, tunga doftande oleo-gummihartset från Livets träd. Denna närande olja har hållits i vördnad sedan urminnes tider tack vare dess förmåga att återfukta, jämna rynkor, förbättra ärr och lugna ned irriterad hud.

Myrra - Commiphora myrrha

Underbara Myrra Essence innehåller en utomjordisk arom och fördelaktiga egenskaper som gjorde den till en favorit hos många forntida civilisationer. Forntida egyptier använde myrraolja för att balsamera och som ett avgiftande medel samt doftolja. Den ansågs helig under bibliska tider. Myrra har använts i över 3800 år för dina kraftulla återuppbyggande egenskaper inom hudvård. Med höga nivåer av lugnande sesquiterpenes är Myrra en optimal olja för att minska utseendet av ärr, fläckar, melasma och röd, torr, matt, ojämn hud.

Cape Kamomill - Eriocephalus punctulatus

Fängslande Cape Chamomile's utstrålar en vacker, fin fruktig blommig doft som är en av Nadimes (skaparen av LL) favoritaromer. Cape kamomill har ett högt innehåll av sällsynta, närande ester- och azulenföreningar som ger en blågrön nyans och lugnar alla slags hudobalanser. Denna föryngrande essens reglerar talg och mjukar upp ärr och fläckar.

Söt Timjan - Thymus linalool

Söt timjan är underbart skonsam för huden medan den fortfarande är effektiv. Det är faktiskt så kraftfullt att det med framgång har använts vid behandling av kroniska hudtillstånd.

Yarrow - Achillea millefolium

Yarrow är särskilt lämpad för att balansera hudoljeproduktionen, särskilt i fet hud. Den vitaliserar och förbättra utseendet på åldersfläckar, mörka ringar och hudbristningar.

Citron- Citrus limon

Citron klargör, ger energi och avgiftar huden från topp till tå. Citron används för att motarbeta akne och samtidigt som den stramar å och infunderar huden med ungdomlig energi och motståndskraft.