Ingredienser

Jojoba - Simmondsia chinensis
Gyllene Jojoba ger näring för törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djuprengöra porerna och skapa långvariga konditioneringseffekter som mjukar upp huden till silke. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen, för att inte tala om tokoferoler, antioxidanter och alla lösliga former av vitamin E!
Senapsfrön - Sinapis hirta

Senapsfrö innehåller fördelaktiga fettsyror och vitaminer som är fantastiskt stimulerande. Det stärker hårstrån från rötterna till spetsen.

Havtornsolja - Hippophae rhamnoides

Det latinska namnet på den bärproducerande havtornbusken betyder "trädet som får hästarna att lysa" med hänvisning till att bären skapar friskt och glänsande hår på hästarna. LL´s havtornsolja är ett superkritiskt extrakt som gynnar starka, glänsande lockar.

Rosemarin - Rosmarinus officinalis
Rosmarin är en örtartad återupplivning-verve-tonic med en uppfriskande, penetrerande arom. Det hjälper till att hålla ditt hår frisk och glatt; det ger glans, volym och livfullhet till ditt hår.
Pepparmynta - Mentha piperita
Pepparmynta används för att öka cirkulation till hårbotten och bidrar till starkare hår. Pepparmynta används ofta för att reglera talgproduktion i hårbotten.
Eucalyptus - Eucalyptus globulus

Eukalyptus är en kamferös, klargörande olja som är energigivande och botaniskbiotisk. Inhemska australier har använt eukalyptus på huden i hundratals år.

Geranium - Pelargonium graveolens

Denna mjuka hudvårdsjätten hjälper att rena och klara upp hårbotten samtidigt som den tonar hårbotten och huden runt hårlinjen.

Tall - Pinus strobus

Tall är rik på hudälskande monoterpener. Det har använts för att smörja in chakrat för tallkottkörteln under bön och meditation för att ta sig igenom energiska blockeringar. Stärker kroppen och själen.