Ingredienser

Källvatten - Aqua

Kärt källvatten är som livsenergi för våra kroppar. En ren källa till vitala mineraler. Dessa naturliga mineraler samlas i vattnet när det sipprar upp till jordens yta. "I en droppe vatten finns alla oceanernas hemligheter." - Kahlil Gibran

Jojoba - Simmondsia chinensis
Gyllene Jojoba ger näring för törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djuprengöra porerna och skapa långvariga konditioneringseffekter som mjukar upp huden till silke. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen, för att inte tala om tokoferoler, antioxidanter och alla lösliga former av vitamin E!
Tamanu - Calophyllum inophyllum
Förtrollande Tamanu är en bärolja som lätt absorberas djupt in i huden och hjälper hålla in fukt och skyddar huden mot torrhet. Tamanu sägs jämna ut hudtonen och minskar uppkomsten av ärr. Har högt lipidinnehåll (92%!) trots att den är en av de fetare oljorna.
Havtorn - Hippophae rhamnoides
Havtornsoljan skickar sina lipider djupt in i huden och minskar obalansen inifrån och ut. Detta extrakt är packat med omega-fettsyror 3, 6, 7 och 9, antioxidanter, vitamin, palmitolinsyror, karotenoider och fytosteroler. En enda droppe Seabuckthorn-olja innehåller 190 olika bioaktiva föreningar. Denna ljusa orange essens är oerhört regenererande och minskar rodnad och utslag. Havtorn är ett utmärkt komplement för rengöring av akne. Det hjälper till att harmonisera huden inför solens strålar solen.
Aloe Vera - Aloe barbadensis
Aloe är en vätskefylld växt som växer i de varmare klimaten. Den har stabila blad med en klar, gelatinliknande massa på insidan. Denna klara massan i bladen fungerar som ett lugnande balsam för huden. Aloe erbjuder fantastiska återfuktande egenskaper som sipprar in i huden. Aloe Vera hjälper även att lugna ned rodander och svullnader. Det är naturens egna fuktighetskräm även med ett andningsbart, poröst skikt ovanpå huden för att hålla fukt in och hålla orenheter ute.
Acacia - Acacia senegal

Acacia -trädets heliga saft har använts i hela Afrika och Mellanöstern i tusentals år. Idag har detta hartsartade ämnet  fått en återkomst tack vare dess effektiva affinitet med huden. Denna fördelaktiga och uråldriga ingrediens hjälper också till att förena källvatten med lipider i denna underbara lotion.

Blåstång - Fucus vesiculosus
Tång är rik på essentiella mineraler, fytonäringsämnen, vitaminer, aminosyror och omega 3-fettsyror. Detta nektar av tång är en fantastisk toner och förfinar utseendet av svullnad, ojämnhet och missfärgning.
Apelsin Vax - Citrus aurantium dulcis
Detta otroliga vax extraheras från pressade skal av apelsiner och innehåller fantastiska fytosteroler. Det skapar ett naturligt emulgeringsmedel som förbättrar cremens stabilitet och smälter samman ingredienserna.
Marshmallow Rot - Althaea officinalis
De klibbiga delarna från denna rot ger en oväntad mjukgörare som mjukgör och balanserar huden. Marshmallow används för att fukta torr, grov hud, minska rodnad och skapar en balans för väldigt torr eller fet hud.
Rödalm - Ulmus rubra

Rödalm är en slemhinnig bark med lugnande egenskaper som hjälper till att mjukna upp huden. Det släpper in fukt i huden för att minska torrhet och rodnad.

Chamomile - Anthemis nobilis
Living Libations kamomill är ångadestillerad från de känsliga  kronbladen från de franska kamomillblommorna. Den hjälper att slappnar av och minskar rodnad och hetta Den fungerar regenererande, tonande och ljusar upp trött hy. En vacker botaniskbiotik.
Våtarv - Stellaria media

Denna lekfulla växt är fylld med egenskaper som är underbar för huden. Våtarv är lugnande och passar perfekt för känslig hud.

Nypon - Rosa canina
Ett hundra år gammalt hudmedel i Sydamerika, Nypon ger detta serum vitamin A och C, vilket är särskilt fördelaktigt för mogen hud. Nypon innehåller också järn och fettsyror som ökar hudens fasthet och elasticitet.
Lavendel - Lavandula angustifolia
Lavender är känd för sin förmåga att lugna kropp och själ. Denna mjuka men kraftfulla hudtonic gör den perfekt för att bleka ut ärr, fläckar, melasma och ojämn hudton. Den härliga doften av lavendel smeker sinnena, släpper nervös spänning och minskar mental rastlöshet. Lavendel är en vaggvisa för själ och hud.
Vetiver - Vetiveria zizanioides
Den rika, jordnära vetiveroljan grundar och lugnar huden. Vetiver är en känd fuktighetskräm som hjälper huden att bibehålla sin behagliga plumpness samtidigt som det rår om trötta vävnader och balanserar talgproduktionen.
Grapefrukt - Citrus paradisi
Tonar och stramar till huden. Grapefrukt är en frisk citrus som hjälper till att jämna ut hudens struktur. 
Palmarosa - Cymbopogon martini
Härliga Palmarosa är destillerad av ett tropiskt, doftande gräs vilket resulterar i en aromatisk olja som luktar som en citrusdoftande ros och är helt enkelt fantastisk för luktsinnet! Denna formidabla hudföryngring är rik på mäktiga monoterpenoler, mjukgörande estrar, kärleksfull linalool och generösa geranioler. Det är packat med gynnsamma botaniska föreningar. Denna potenta olja tonar och föryngrar huden. Det används för att stödja strålande hud och för att uppnå balans mellan olja och torrhet.
Salvia - Salvia officinalis och Rosmarinolja - Rosmarinus officinalis
Dessa potenta och rena extrakt innehåller hundratals växtbioaktiva ämnen och antioxidanter som återupplivar huden. De koncentrerade, komplexa beståndsdelarna i Rosmarin and Salvia tillåter oss att uppleva alla gåvor som dessa vackra växter erbjuder vår hud. Dessa orörda konserveringsmedel förlänger hållbarheten genom att bromsa oxidationsprocessen.