Ingredienser

Jojoba - Simmondsia chinensis

Glorious, Golden Jojoba ger näring och återfuktar håret. Jojoba har enastående förmåga att balansera oljeproduktionen, djuprengöra hårbotten och skapa långvariga mjukgörande effekter. Den är fylld med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen tillsammans med antioxidanter och alla lösliga former av vitamin E!

Aloe Vera - Aloe barbadensis

Aloe är en botanisk pärla från öknen som säkerställer korrekt fuktbalans och främjar friskt hår. Det absorberas så lätt i håret och huden och harmoniserar fet hår och återfuktar torrt hår. Det mjukgör hårbotten skapar ett osynligt lager på ytan av varje strå, vilket hjälper till att låsa in fukt och näringsämnen.

Havtorn bärolja - Hippophae rhamnoides

Det latinska namnet på den bärproducerande havtornbusken betyder "träd som får hästarna att lysa" med hänvisning till bärens fördelar. LL´s havtornbärolja är ett superkritiskt extrakt som har en bidrar till starka, glänsande lockar.

Acacia Gum - Acacia senegal

Detta är ett naturligt förekommande harts, härdat sav som skördas från akacieträdet. I antiken använde grekerna och romarna detta speciella harts för att forma/ styla håret och för att öka glansen. Idag används akaciegummi ofta som ett bindemedel eller förtjockningsmedel i naturliga hårprodukter.

Blåstång Extract - Fucus vesiculosus

Denna saftiga tång är naturligt mucilangenic och är både stimulerande och tonande för håret. Människor från regioner som tar mycket tång har det tjockaste, vackraste håret! Blåstång matar hårets rötter med vitaminer och mineraler som kalcium, magnesium, B-vitaminer och kiseldioxid.

Tussilago- Tussilago farfara

Coltsfoot innehåller höga halter av mineraler och aminosyror för att ge näring åt hår och hårbotten, inklusive kiseldioxid, svavel och cystein. Dessa element sägs främja friskt hår, stärka strån, förhindra klyvna toppar och öka elasticiteten.

Hästkastanj- Aesculus hippocastanum

Hästkastanj är en klassisk ört för att konditionera håret.

Fräken- Equisetum arvense

Fräken är rik på kiseldioxid som stöder friska strån.

Brännässla - Urtica dioica

Nässla är en uråldrig växt som använts för tjockt hår. 

Vilda Nypon - Rosa canina

Wild Rosehips återfuktar hår och hårbotten och kan användas för att ta bort torra flingor. Tack vare omegorna och vitaminerna i nypon används oljan ofta för att ge näring åt torrt, sprött hår. Nyponolja innehåller retinol, omegas 6 och 9, lykopen, betakaroten och naturligt förekommande vitamin C.

Pepparmynta - Mentha piperita

Pepparmynta används för att öka cirkulation till hårbotten och bidrar till starkare hår. Pepparmynta används ofta för att reglera talgproduktion i hårbotten.

Rosmarin - Rosmarinus officinalis

Rosmarin är en örtartad återupplivning-verve-tonic med en uppfriskande, penetrerande arom. Det hjälper till att hålla ditt hår frisk och glatt; det ger glans, volym och livfullhet till ditt hår.

Patchouli - Pogostemon cablin

Patchouli är en utmärkt ingrediens för att förhindra fuktförlust.

Grapefrukt - Citrus paradisi

Grapefruktutsfrö extrakt är perfekt för att öka vitalitet och glans. Det hjälper att rena hår och hårbotten.

Salvia - Salvia officinalis + Rosmarin - Rosmarinus officinalis Extracts

Denna doftande symfoni av Salvia och Rosmarin extrakt ger kraftiga fördelar för hår och hud och upprätthåller detta serums livslängd. Dessa superkraftiga superkritiska extrakt är koncentrerade föreningar som fungerar som en påfyllande tonic för hårstrån och hårbotten.