Ingredienser

Jojoba - Simmondsia chinensis

Gyllene Jojoba ger näring för törstande hud. Jojoba har en oöverträffad förmåga att återfukta huden, balansera oljeproduktionen, djuprengöra porerna och skapa långvariga konditioneringseffekter som mjukar upp huden till silke. Den är packad med peptider och lipider och innehåller de högsta nivåerna av fenolföreningar som finns i naturen, för att inte tala om tokoferoler, antioxidanter och alla lösliga former av vitamin E!

Sandalwood - Santalum album

Suckulent sandelträ är perfekt för soldränkt hud som är varm och uttorkad. Det hjälper huden att behålla mer fukt, minskar uppkomsten av ärr och åldersfläckar och rensar porerna. Sandelträ är en gammal kropps- och ansiktsolja älskad som en lugnande tonic. Den doftande essensen med honungsirap mättar torr, känslig hud.

Frankincense - Boswellia carterii

Frankincense hydrodestilleras från det färska, rena hartset från Somalil- och Frankincense-träd. Denna forntida olja har använts i århundraden för att lugna värkande leder, släta rynkor, blekna ärr, underlätta inflammation och återfuktar torr hud. Frankincense är packad med fördelaktiga kolväten, fettsyror och monoterpener som alla arbetar tillsammans för att skapa en närande tonic för huden.

Rose Otto - Rosa damascena

Rose Otto erbjuder så mycket mer än en ambrosial aroma. Det är också den mest toningsgivande av alla rosoljor. Det är en otroligt elegant och dyrbar essens. Det tar sextio rosor för att göra en enda droppe ros otto eterisk olja! Denna rika botanik ger huden elasticitet och fukt till huden för att minimera tecken på åldrande och ge huden en rosig glöd. Det minskar utseendet på åldersfläckar och det luktar himmelskt!

Geranium - Pelargonium graveolens

Denna mjuka jätte inom hudvård stärker huden, minskar uppkomsten av ärr, bristningar och är en exceptionell toner för pigmenterad hud.

Gurkmeja - Curcuma longa

Pressad gurkmeja är en gyllene tonic för huden. Genom nogran och exakt extraktion fångas alla gurkmeja's lipofila (oljälskande) föreningar från växtens rötter. Denna speciella extraktionsprocess fångar mycket mer av de aromatiska flyktiga oljorna, lipiderna och pigmenten än en typisk pulveriserad ört.

Söt Timjan - Thymus linalool

Söt timjan är underbart skonsam för huden medan den fortfarande är effektiv. Det är faktiskt så kraftfullt att det med framgång har använts vid behandling av kroniska hudtillstånd.

Carrot Seed - Daucus carota

Morotolja stimulerar oljeproduktionen utifrån oavsett hudens nuvarande tillstånd Fet, torr och kombinerad hud kan alla dra nytta av den stimulerande, fuktgivande kraften från morotfröolja.

Havtornsolja - Hippophae rhamnoides

Havtornsoljan skickar sina lipider djupt in i huden och minskar obalansen inifrån och ut. Detta extrakt är packat med omega-fettsyror 3, 6, 7 och 9, antioxidanter, vitamin, palmitolinsyror, karotenoider och fytosteroler. En enda droppe Seabuckthorn-olja innehåller 190 olika bioaktiva föreningar. Denna ljusa orange essens är oerhört regenererande och minskar rodnad och utslag. Havtorn är ett utmärkt komplement för rengöring av akne. Det hjälper till att harmonisera huden inför solens strålar solen. sun.