Ingredienser

Svartgran - Picea mariana Den själsligt tillfredställande Svartgranen hämtas från den vilda skogen och ångdestilleras djupt i hjärtat av den kanadensiska vildmarken. Gran är en uppfriskande doft som ger klarhet. Njut av den välkomnande doften av vintergröna, nyfallen snö och barrens sötma när du renar din anda och lindrar själens spänningar.
Kustgran - Abies grandis Kustgran inspirerar till semesterjubel när som helst på året med sin rika, barriga doft med subtila inslag av citrus. Denna essens ökar djupandning, bryter upp känslomässiga blockeringar och lyfter andan till lättnad.
Douglasgran - Pseudotsuga menziesi LL´s Douglasgran kommer att lugna ditt humör och inspirera till meditativa känslor samtidigt som du ökar din djupandning. Douglasgran tar tillvara på trädens höga och majestätiska kraft. Färska vintergröna äppelnoter rensar andningen, skapar lugn och förbättrar dina relationer med andra.
Silvergran - Abies alba LL´s silvergranolja tillför denna blandning med en perfekt nypa nyckfullt, vinterigt stjärnljus. En kraftfull stämningsbooster med subtila inslag av citrus, Silvergran är en glittrande talldröm om silverskogsglans.
Cedar - Cedrus atlantica Varm, träig Cedar är harmoniskt lugnande och grundande. När man vill ha en träig doft för att återuppliva sinnena är Cedar Bark eterisk olja en perfekt essens och val. En djup, varaktig aroma med subtila inslag av sötma. Cederträ är känt för att hjälpa till vid beslutsfattning, uppmuntrar till en lugn gemenskap och inspirera till klarhet i sinnet.
Vetiver - Vetiveria zizanioides Verdant Vetiver är en fyllig, jordande aroma som är känd för sina rotande krafter. Vetivers fylliga doft förankrar kroppen med jordens energier.
Patchouli - Pogostemon cablin Patchouli eterisk olja destilleras och tillverkas i Indonesiens fantastiska vilda natur, där oljan har använts i århundraden för att främja fred, sensualitet och kärlek. Medan många nordamerikaner kanske känner till den syntetiska doften av patchouli som var så populär under hipperörelsen är LL´s vildtillverkade indonesiska olja autentiskt och äkta. Denna lyxiga, sensuella olja, vars doft bara förbättras med åren, är en favorit doft som fångar skogens jordiska essenser.
Sandalträ - Santalum album Sandelträ öppnar upp hjärta och sinne med frodiga toner av nötig, fyllig kärnvirke med en eterisk, krämig, sensuell finish. En populär ingrediens inom hud- och hårvård, och ökar en känsla av avkoppling och eufori.
Bergamot - Citrus bergamia

Gynnande Bergamott är gjord av det känsliga skalet från de nästan mogna frukterna som växer under den vinteriga italienska solen. Innehar alla citrusfördelar som både citroner och apelsiner har och odlas just för sina hudförskönande fördelar och för sin fräscha, soliga citrus, nästan blommiga, freesia-liknande doft.

Biodynamisk Alkohol Biodynamisk alkohol fungerar som bärare för Living Libations parfymer och kologner, vilket gör att varje botanik enkelt kan berika huden med aromatiska underverk. Denna ekologiska, biodynamiska alkohol är av högsta kvalitet och trippelfiltreras för renhet. Tillverkad av certifierade ekologiska druvor, testas oberoende för att säkerställa att den uppfyller United States Pharmacopeia (USP) -standarder för ren, organisk alkohol av farmaceutisk kvalitet.