Ingredienser

Schampo

Kokosprotein - Cocos nucifera Förtvålad kokosprotein tillsammans med yucca är det som gör att LL´s schampo har sitt rena, naturliga och botaniska skum. Kokosproteinet härrör från sockerarter, proteiner och fettsyror från ekologisk, kallpressad kokosnötolja. Kokosproteinet är en icke-jonisk förtvålare som har testats för att vara fri från erkända biverkningar. Det upptäcks inte i mänsklig vävnad eller urin och är fritt från etylenoxid (vilket kan orsaka nitrosaminförorening) och även fritt från konserveringsmedel. Den har utmärkt dermatologisk kompatibilitet och har också låg miljöpåverkan, eftersom den är mycket biologiskt nedbrytbar. Kokoprotein är inte relaterat till något av sulfaterna eller sulfiderna, som bäst undviks.
Aloe Vera - Aloe barbadensis Aloe är en botanisk pärla från öknen som återställer rätt balans av fukt och främjar friskt hår. Det absorberas lätt in i hår och hud och harmoniserar oljigt och torrt hår. Det mjukar upp hårets fäste och skapar en osynlig polymerfilm på ytan av varje hårstrå, vilket hjälper till att låsa in fukt och näringsämnen.
Yucca - Yucca elata Yucca, även känt som såpträd, är en infödd växt i Sydvästra Amerika. Rötterna på dessa träd har mycket saponiner och har traditionellt använts av indianer som en naturlig kropp och tvätttvål. Dessa Yucca Root-saponiner är en såpbildande ingrediens som skapar skummet i LL´s schampo. Denna speciella rot har också mjukgörande egenskaper och en lugnande effekt på hårstrået.
Blåstång - Fucus vesiculosus Denna saftiga tång är naturligt återfuktande och tonande för håret. Människor från regioner som äter mycket tång har tjockt, vackert hår! Blåstång gynnar hårets rötter och rot. Det bevarar fukt i hårstråt och minskar fly-aways och frizz.
Spirulina - Arthrospira platensis Spirulina är en proteinrik alg som används för att öka hårvolym och mot torr hårbotten. Den är full av botaniska fördelar och kan skapa balans i hår och hårbotten.
Havrestrå - Avena sativa Havrestrå ger mer kropp och fyllighet till lockarna och jämnar ut knutar och trassel. Havrestråt är glutenfritt.
Blue Tansy - Tanacetum annuum Blue Tansy är full av azulen och sesquiterpener som lugnar, kyler ned och tämjar ditt hår och hårbotten. Den har en utsökt örtliknande arom som den lugnar ned torr, röd, irriterad hud. Denna välvilliga blåa dröm ger ett lugn till din dagliga hårvård.
Röllika - Achillea millefolium

Röllika är särskilt lämpad för att balansera hudoljeproduktion, särskilt i fet hud. Den har höga halter av sval, blå azulen som lugnar hårbotten.

Tysk Kamomill - Matricaria chamomilla Tysk kamomill är en älskad blå kamomillessens destillerad från blommor som odlats i Tyskland och skördats tidigt på morgonen för det mest potenta extraktet. Med sin blå nyans innehåller den stora mängder chamazulenze som ger denna destillation en djup oceanisk blå färg och underbar kylande- och lugnande egenskaper. Lugna ned stress, torrklåda, rodnad och värme med denna dyrbara växt
Frankincense - Boswellia carterii Sacred Frankincense är vackert balsamisk i sin natur, vilket ger den enastående kraft att lugna utseendet av ärr, fina linjer och svullnad. Inom hårvård stärker den hår och hårbotten.
Blodapelsin - Citrus aurantium Blodapelsin-olja är en tonic för hårrötterna och hårbotten, och dess upplyftande doft är alltid inspirerande.
Vetiver - Vetiveria zizanioides Vetiver är en rotad, jordnära och grundande essens med en djup, mystisk doft. Roten av ett tropiskt gräs destilleras och är en affinitet för hår och hudvård. Vetiver återfuktar och stärker hårroten. Det ger också håret en gyllne glans.
Citron - Citrus limon Citron renar huden från topp till tå. Det är en underbar all-over hår tonic; som sägs stärka håret och ökar glansen. Doften är upplyftande och uppfriskande.
Lavendel - Lavandula angustifolia Lavendel har tillför en lugnande doft till blandningen och lugnar hud och hårbotten. Fördelarna med lavendelolja i hårvård är oändliga. Denna olja har traditionellt används för att lindra torr hårbotten, återfuktning och för att främja fylligare hår.
Bergamot - Citrus bergamia Vackra Bergamott är en upplyftande citrusolja som är en tonic för hår och hårbotten. Doften utstrålar sol och solsken året runt. 
Salvia + Rosmarin - Salvia officinalis + Rosmarinus officinalis Dessa rena och kraftfulla essenser innehåller hundratals växtbioaktiva antioxidanter som förlänger livslängden på denna kräm genom att bromsa ned oxidationsprocessen. Det fylls av kogenta föreningar som tjänar hårstrån och hårbotten.

 

Balsam

Kokosolja - Cocos nucifera Kokosolja är en himmelsk ingrediens för håret! Denna ingrediens har använts världen över för att försegla kluvna toppar och för glänsande lockar.
Aloe Vera - Aloe barbadensis Aloe är en botanisk pärla från öknen som återställer rätt balans av fukt och främjar friskt hår. Det absorberas lätt in i hår och hud och harmoniserar oljigt och torrt hår. Det mjukar upp hårets fäste och skapar en osynlig polymerfilm på ytan av varje hårstrå, vilket hjälper till att låsa in fukt och näringsämnen.
Blåstång - Fucus vesiculosus Denna saftiga tång är naturligt återfuktande och tonande för håret. Människor från regioner som äter mycket tång har tjockt, vackert hår! Blåstång gynnar hårets rötter och rot. Det bevarar fukt i hårstråt och minskar fly-aways och frizz.
Apelsinvax - Citrus aurantium Detta fantastiska vax extraheras från pressade apelsinskal och innehåller fantastiska fytosteroler. Det skapar ett naturligt emulgeringsmedel som förbättrar cremens stabilitet och sammanfogar ingredienserna.
Granatäppleolja - Punica granatum

Granatäpplefrön är en överdådig olja som mästerligt återfuktar dina vackra lockar. Det sägs förbättra hudens elasticitet och balansera torr hårbotten och hår.

Spirulina - Arthrospira maxima

Spirulina är en proteinrik alg som används för att öka hårvolym och mot torr hårbotten. Den är full av botaniska fördelar och kan skapa balans i hår och hårbotten.

Havrestrå - Avena sativa Havrestrå ger mer kropp och fyllighet till lockarna och jämnar ut knutar och trassel. Havrestråt är glutenfritt.
Blue Tansy - Tanacetum annuum

Blue Tansy är full av azulen och sesquiterpener som lugnar, kyler ned och tämjar ditt hår och hårbotten. Den har en utsökt örtliknande arom som den lugnar ned torr, röd, irriterad hud. Denna välvilliga blåa dröm ger ett lugn till din dagliga hårvård.

Yarrow - Achillea millefolium

Yarrow är särskilt lämpad för att balansera hudoljeproduktion, särskilt i fet hud. Det är höga halter av svalkande, blå azulen som hjälper att lugna hårbotten.

Tysk Kamomill - Matricaria chamomilla

Tysk kamomill är en älskad blå kamomillessens destillerad från blommor som odlats i Tyskland och skördats tidigt på morgonen för det mest potenta extraktet. Med sin blå nyans innehåller den stora mängder chamazulenze som ger denna destillation en djup oceanisk blå färg och underbar kylande- och lugnande egenskaper. Lugna ned stress, torrklåda, rodnad och värme med denna dyrbara växt.

Frankincense - Boswellia carterii

Sacred Frankincense är vackert balsamisk i sin natur, vilket ger den enastående kraft att lugna utseendet av ärr, fina linjer och svullnad. Inom hårvård stärker den hår och hårbotten.

Blodapelsin - Citrus aurantium

Blodapelsin-olja är en tonic för hårrötterna och hårbotten, och dess upplyftande doft är alltid inspirerande.

Vetiver - Vetiveria zizanioides

Rika, jordnär Vetiver-olja grundar och lugnar huden, smörjer in rötterna på varje hårstrå så som när regnet smörjer in gräset. Vetiver är ett medel som är bra på att bevara fukt i hud och hår.

Citron - Citrus limon

Citron renar huden från topp till tå. Det är en underbar all-over hår tonic; som sägs stärka håret och ökar glansen. Doften är upplyftande och uppfriskande.

Lavendel - Lavandula angustifolia

Lavendel har tillför en lugnande doft till blandningen och lugnar hud och hårbotten. Fördelarna med lavendelolja i hårvård är oändliga. Denna olja har traditionellt används för att lindra torr hårbotten, återfuktning och för att främja fylligare hår.

Bergamot - Citrus bergamia

Vackra Bergamott är en upplyftande citrusolja som är en tonic för hår och hårbotten. Doften utstrålar sol och solsken året runt. 

Salvia + Rosmarin - Salvia officinalis + Rosmarinus officinalis Dessa rena och kraftfulla essenser innehåller hundratals växtbioaktiva antioxidanter som förlänger livslängden på denna kräm genom att bromsa ned oxidationsprocessen. Det fylls av kogenta föreningar som tjänar hårstrån och hårbotten.