Ingredienser

Bikarbonat - Sodium bicarbonate Bikarbonat är ett naturligt förekommande alkaliskt ämne som produceras av våra kroppar och som även finns i jorden i form av mineralavlagringar och i mineralkällor. Utöver sin rengörande förmåga som att skura badkar och ta bort fläckar från tvätt, passar bikarbonat också kroppen. Natriumbikarbonat absorberar överflödig fukt när det utsöndras från armhålorna, vilket förhindrar försurande dofter från att ansamlas i armhålorna.
Kaolinlera - Kaolinite Även känd som vit lera, Kaolinlera har används under många århundraden. Kaolin är rikt på kiseldioxid och används för att dra ut gifter från huden. Den är balanserande och närande för ömtåliga armhålor, hjälper huden att bibehålla optimala talgnivåer och på så sätt förhindra lukt och absorbera svett.
Kakaosmör - Theobroma cacao LL´s certifierade råka kaobönor gör denna ingrediens lika välgörande som den är läcker. Söt, smörig kakao fyller varje veck med närande lipider.
Arrowroot - Maranta arundinacea Arrowroot är tillverkat av rhizomer och bidrar till mjuka, lena, silkeslena armhålor.
Myrra - Commiphora myrrha Myrra smörjer in din armhåla med helig charm. Denna helande, närande sav har använts i tusentals år för att rena och helga. Förutom att använda myrra för att balsamera, använde de forntida egyptierna denna olja som en skönhetsmedel, avgiftande medel och som doft för hemmet. Den är speciellt lämpad för känslig hud och kan användas för att aromatiskt förbättra armhålorna.
Söt Timjan - Thymus linalool Detta milda släkte av timjan är snäll mot känslig hud samtidigt som den behåller egenskaperna som timjans tonic är känt för. Medan den tonar, förvandlar Sweet Thyme din svett till det ren sötma.
Rosmarinolja - Rosmarinus officinalis verbenone Detta släkte av rosmarin är känd som "havets ros" och är mildare än vanlig rosmarin. Dess örtartade, upplyftande arom återupplivar huden och andan. Rosmarin Verbenone uppfiskar fina armhålor.
Citronmyrten - Backhousia citriodora
Citronmyrten eterisk olja är citronigare än citron. Även känd som Lemon Ironwood och Sweet Verbena Tree. Löven från unga grenar ångdestilleras i Australien. Dryg som den är väcker den friskhet och får igång stillasittande energi och trög hud. Utöver sin upplyftande glädje, innehåller den stora mängder citral (95 %) tillsammans med neral och geranial, vilket gör den fantastiska på att driva ut illaluktande dofter.
Laurel - Laurus nobilis Lovely Laurel är en stimulerande ört, är en ren tonic för trög hud som behöver en boost. I det antika Grekland gjordes många kransar med lagerblad och poeter, filosofer, segrare, kejsare och idrottare kröntes med lagerbladen.
Citron - Citrus limon Livlig citronessens bidrar med underbart uppiggande dofter och som balanserar fukt och tonar huden.
Jojoba - Simmondsia chinensis Heliga jojoban dränker dina armhålor med alla lösliga former av vitamin E. denna naturliga fuktighetskräm sjunger med din hud eftersom det är naturens närmaste erbjudande till mänsklig talg.
Bivax - Cera alba Bivax bidrar med ett skyddande, poröst vax som låser in fukt och håller gifter ute och doftar ljuvligt!