Ingredienser

Ozonated Jojoba - Simmondsia chinensis O3 När ozon tillsätts till underbara Jojoba uppnås en helt ny nivå av överflöd. Aktiverat syre, ozon, framställs genom att ladda rent syre (två syreatomer - O2) för att bli ren ozon (med tre syreatomer - O3). Detta nyaktiverade syre blandas sedan långsamt in med Jojoban och känns som ett friskt andetag som ger livskraft direkt in i huden. Jojoba är ökenens svar på torrhet. När den här starka busken växer under öknens hetta, gror pärlor av flytande guld inuti Jojoba-fröet. Dessa frön extraheras för att leverera en lipid som är mycket lik vår huds naturliga talg. Den sjunker enkelt in i huden och överför fytonäringsämnen som stödjer huden och bevarar fukt och ökar elasticiteten. Den ser ut som olja, men det är faktiskt ett flytande växtvax, vilket gör den perfekt för att balansera fet hud och rengöra dina porer.
Niaouli - Melaleuca quinquenervia Niaouli är Tea Tree livliga, lysande kusin. Om du tycker att Tea Tree är lite stickande, erbjuder denna återupplivande essens extra toningkraft inslagna i en varmare, sötare och mer kamferaktig doft. Precis som Tea Tree -olja är känd för att rensa akne, erbjuder Niaouli liknande fördelning för känslig hud.
Morotfröolja - Daucus carota Morotolja stimulerar oljeproduktionen utifrån oavsett hudens nuvarande tillstånd Fet, torr och kombinerad hud kan alla dra nytta av den stimulerande, fuktgivande kraften från morotfröolja.
Immortelle - Helichrysum italicum Immortelle eteriska olja är en av de mest värdefulla hudvårdsingredienserna på jorden. Immortelle sägs regenerera och bidrar till frisk hud samtidigt som den renar porerna och mjukar upp utseendet på ärr, fläckar och ojämn hudton. Det har också fantastiska känslomässiga fördelar. En doft av Immortelle kan höja andan och möjliggöra transcendent förståelse.
Rosmarin - Rosmarinus officinalis Eterisk rosmarin olja är en örtartad återupplivande-tonic med en uppfriskande, genomträngande doft. Tänk på Rosmarin som en pigg vän som stimulerar tröghet ur sin stillastående kompis, vilket stödjer huden med förnyad friskhet.
Blue Tansy - Tanacetum annuum Blue Tansy är otroligt lugnande för huden och själen. Den höga azulenhalten i denna oljecogentföreningar får denna olja att sjunga. Blue Tansy har en utsökt örtartad arom och förbättrar avslappning samtidigt som den lugnar torr, röd hud eller hud som har utsatts för olika miljöelement. Blue Tansy är känt för sin fruktiga doft.
Sweet Thyme - Thymus linalool Söt timjan är underbart skonsam för huden medan den fortfarande är effektiv. Det är faktiskt så kraftfullt att det med framgång har använts vid behandling av kroniska hudtillstånd.
Laurel Wax - Myrica pubescens Detta fina fruktvax är en välsignelse från bären från en vintergrön buske som växer på höga höjder i Anderna.