Ingredienser

Bikarbonat - Sodium bicarbonate
Bikarbonat är ett naturligt förekommande alkaliskt ämne som produceras av våra kroppar och som även finns i jorden i form av mineralavlagringar och i mineralkällor. Utöver sin rengörande förmåga som att skura badkar och ta bort fläckar från tvätt, passar bikarbonat också kroppen. Natriumbikarbonat absorberar överflödig fukt när det utsöndras från armhålorna, vilket förhindrar försurande dofter från att ansamlas i armhålorna.
Kaolinlera- Kaolinite
Även känd som vit lera, Kaolinlera har används under många århundraden. Kaolin är rikt på kiseldioxid och används för att dra ut gifter från huden. Den är balanserande och närande för ömtåliga armhålor, hjälper huden att bibehålla optimala talgnivåer och på så sätt förhindra lukt och absorbera svett.
Arrowrot - Maranta arundinacea
Arrowroot är tillverkat av rhizomer och bidrar till mjuka, lena, silkeslena armhålor.
Sandalträ- Santalum album Sandelträ är rik och krämig och erbjuder en gudomlig doft som framhäver dina personliga feromoner samtidigt som den balanserar din oljeproduktion. Torrare armhålor och balanserade fuktnivåer betyder att du kan känna dig säker med dig själv, vilket garanteras tack vare sandelträs aromharmoniserande krafter.
Rose Otto - Rosa damascena Regal Rose Otto är en ångdestillerad från Rosornas dal i Bulgarien och har varit en integrerad ingrediens i hudvårdspreparat i århundraden. Utöver dess änglaliknande arom och eteriska vibrationer är rosenotto den mest värdefulla, eftertraktade och välgörande potenta oljan av alla rossorter. Gudomlig nåd för skönhet och ansikte. Lugnande för hjärtat och är fantastiskt på att återställa din hud. Tillför elasticitet till hyn och charmar armhålorna med sin eleganta arom.
Lavendel - Lavandula angustifolia Languid Lavendel är känt för sin förmåga att lugna kropp och själ. Lavendel kommer från latinets "att tvätta" och är ett ljuvligt liniment som ger vår armhålor en charmerande kronbladsdoft av avslappning.
Ros + Geranium - Rosa Damascena destillerad med Pelargonium graveolens Ros + Geranium är en samdestillation av regale Rose Otto med växtgeniet Geranium. Båda oljorna innehåller sublima hudlindrande och utjämnande fördelar, vilket gör denna unika samdestillation till en utsökt essens för ljuvliga armhålor.
Jojoba - Simmondsia chinensis
Heliga jojoban dränker dina armhålor med alla lösliga former av vitamin E. denna naturliga fuktighetskräm sjunger med din hud eftersom det är naturens närmaste erbjudande till mänsklig talg.
Bivax - Cera alba
Bivax bidrar med ett skyddande, poröst vax som låser in fukt och håller gifter ute och doftar ljuvligt!
Kakaosmör - Theobroma cacao
LL´s certifierade råka kaobönor gör denna ingrediens lika välgörande som den är läcker. Söt, smörig kakao fyller varje veck med närande lipider.