Ingredinser

Ozonated Jojoba - Simmondsia chinensis O3 När ozon tillsätts till underbara Jojoba uppnås en helt ny nivå av överflöd. Aktiverat syre, ozon, framställs genom att ladda rent syre (två syreatomer - O2) för att bli ren ozon (med tre syreatomer - O3). Detta nyaktiverade syre blandas sedan långsamt in med Jojoban och känns som ett friskt andetag som ger livskraft direkt in i huden. Jojoba är ökenens svar på torrhet. När den här starka busken växer under öknens hetta, gror pärlor av flytande guld inuti Jojoba-fröet. Dessa frön extraheras för att leverera en lipid som är mycket lik vår huds naturliga talg. Den sjunker enkelt in i huden och överför fytonäringsämnen som stödjer huden och bevarar fukt och ökar elasticiteten. Den ser ut som olja, men det är faktiskt ett flytande växtvax, vilket gör den perfekt för att balansera fet hud och rengöra dina porer.
Laurel Wax - Myrica pubescens  Detta fina fruktvax är en välsignelse från bären från en vintergrön buske som växer på höga höjder i Anderna.
Frankincense - Boswellia carterii Frankincense är ”pièce de résistance” inom hudvård! Det destilleras från det färska, tunga doftande oleo-gummihartset från Livets träd. Denna närande olja har hållits i vördnad sedan urminnes tider tack vare dess förmåga att återfukta, jämna rynkor, förbättra ärr och lugna arg hud.
Blue Tansy - Tanacetum annuum Blue Tansy är otroligt lugnande för huden och själen. Den höga azulenhalten i denna oljecogentföreningar får denna olja att sjunga. Blue Tansy har en utsökt örtartad arom och förbättrar avslappning samtidigt som den lugnar torr, röd hud eller hud som har utsatts för olika miljöelement. Blue Tansy är känt för sin fruktiga doft.
Sandalträ - Santalum album Suckulent sandelträ är den perfekta motgiftet för soldränkt hud som är varm och uttorkad. Det hjälper huden att bevara mer fukt, minskar uppkomsten av ärr och åldersfläckar och rensar porerna. Sandelträ är en gammal kropps- och ansiktsolja älskad som en lugnande tonic. Den honungsirap doftande essensen mättar torr, känslig hud.
Pepparmynta - Mentha piperita Pepparmynta känns sval och fin som is, och det är därför en av de eteriska oljorna som hör hemma i varje res-kitt. Pepparmyntans växtkraft, tillsammans med dess toniska fördelar, vitaliserar trött hud och ger balans till fet hud.
Cypress - Cupressus sempervirens Cypressolja är en lugnande och stärkande tonic. Cypress är fantastisk för att rena porer. Distillerad från de mäktiga barren från det majestätiska vintergröna trädet som sträcker sig stolt mot himlen. Denna fräscha essens renar porerna, balanserar överflödig hudolja, lyfter humöret och toner för huden.