Nyansbeskrivning

Bittersweet Detta persikrosa läppstift har liknande nyans som fruktköttet hos en mogen papya i forma av en blush.
Finish: Halvmatt

Bloodroot Med en tun applicering ger denna läppnyans en känsla av bärnsten, men med en djärvare applicering förvandlas den till en kraftfull färg av blodapelsin med en vacker transparens och djup.
Färgen hos Bloodroot har hämtats från achiote-trädet, vars hjärtformade kapslar innehåller små frön som har en pulvrig hinna med en djup rödorange färg. Detta färgämne har använts av ursprungsbefolkningen i regnskogarna som kroppsfärg och fungera som ett substitut för människoblod vid Maya- och Aztec-ceremonier.
Finish: Halvmatt röd orange läppstift

Datura: En oskuldfull, neutral, ljusrosa tint.
Finish: Semi-matt

Narcissus: Neutral persikofärgat läppstift. En perfekt dina-läppar-fast-bättre läppnyans som förstärker den naturliga läppfärgen under.
Finish: Halvmatt neutral läppstift.

Rue: En iögonfallande elektrisk rosa läppfärg.
Finish: Halvmatt ljusrosa läppstift.

Swarm: En rik, fyllig, djupröd läppfärg som efterliknar jordens färska blod och hämtar sin inspiration från naturens svärmar bland pollinerare och rovdjur.
Finish: halvmatt 

Whitethorn: en subtil men ändå kraftfull nyans, en tyst spricka på jordens skorpa. Detta hullrosa läppstift transformerar dina läppar i tysthet till de perfekta "dina läppar fast bättre" nyans och förstärker de naturliga tonerna i dina läppar.
Finish: Halvmatt, skirt läppstift.