Vanliga frågor

Hur undviker jag peeling när jag applicerar C Beyond?

1. SKAKA ORDENTLIGT: Skaka C Beyond kraftigt i minst 10 sekunder innan användning. Formulan innehåller en hel del pulver suspenderade i olja så detta steg är viktigt för en jämn applicering.

2. VAR VARSAM: Fördela på fingertopparna och/eller applicera direkt på ansiktet, klappa lätt och slät ut serumet. Gnugga INTE formulan mellan handflatorna eller fingertopparna innan du applicerar – detta kommer att orsaka peeling.

3. KLART: När den väl applicerats, låt C Beyond absorberas helt av huden utan att röra eller manipulera den ytterligare. Vänta minst 60 sekunder innan du lägger på smink.

4. UTIFALL: Om din hud är mycket torr och kräver ytterligare fukt, rekommenderar vi att du använder en oljebaserad produkt innan du applicerar C Beyond. Vi rekommenderar en enkel olja som Jojoba, Squalane eller Meadowfoam fröolja, som alla finns i C Beyond-formulan. Dessa tre oljor blandas väl med C Beyond och kommer att ge ett förstärkt lager av fukt under C Beyond.

Vilken nyans är jag?

  • C Beyonds tre toner är designade för att neutralisera den vita färgen från SPF mineralerna  – inte för att lägga till en nyans till din hud – så de är flexibla. Välj den ton som ligger närmast din hudton, eller kontakta oss för hjälp. Om du är mittemellan toner, gå med den ljusare.

Ger C Beyond någon täckning?

  • C Beyond ger ingen täckning. Den genomskinliga formulan har en liten mängd skirt pigment för att neutralisera det vita hinnan som normalt ses med mineral SPF. För mer täckning, applicera den som en bas under din favorit ILIA-foundation.

Kan jag applicera C Beyond över andra hudvårdsprodukter?

  • Ja. C Beyond kan bäras på egen hand, men du kan även applicera den efter din vanliga hudvårdsrutin. För bästa resultat, låt eventuella hudvårdsprodukter absorberas helt innan du applicerar C Beyond.

Hur mycket C Beyond borde jag använda?

  • Använd så mycket som du behöver för att applicera ett generöst, jämnt lager som täcker hela ansiktet.

Varför är några av ingredienserna inkapslade?

  • För att bevara sin styrka och stabilitet är vitamin C, niacinamid och icke-nano zinkoxid inneslutna i mikrokapslar som löses upp vid kontakt med huden.

Kan jag bära C Beyond med Super Serum Skin Tint SPF 30?

  • Ja, du kan bära dem tillsammans. Vi rekommenderar att du applicerar C Beyond först innan Super Serum Skin Tint SPF 30. Tänk på att två SPF-produkter inte ger en högre nivå av solskydd.

Hur återvinner jag förpackningen?

  • Ta bort locket och pumpen. Skölj flaskan ren från eventuell kvarvarande produkt. Ta bort etiketten och lämna in flaskan till din återvinningscentral. Skölj locket och pumpen och återvinn dem.

Kan jag använda C Beyond Triple Serum SPF 30 with solskydd?

  • C Beyond innehåller Non-Nano Zinc Oxide SPF 30, så det ger brett spektrum solskydd på egen hand. Men om du är känslig för C-vitamin och inte vill applicera C Beyond varannan timme för solskydd, kan du använda ditt favoritsolskydd för att applicera på nytt under dagen.