Vanliga Frågor

Vilken nyans ska jag använda?
Decades passar bra med True Skin Serum Foundation nyans 1-6 och Super Serum Skin Tint SPF 30 nyans 1-9. Starstruck passar bra med True Skin Serum Foundation-nyans 7-13 och Super Serum Skin Tint-nyans 10-18. Vi uppmanar dig dock till att alltid följa din intuention och skapa utefrån det du dras till.

Kommer DayLite Highlighting Powder att betona mina fina linjer?
Nej. DayLite Highlighting Powder formulerades med kiseldioxidpärlor, som ger en mjuk fokusfinish och har absorberande egenskaper som förhindrar veck. ILIA har också inkluderat Jojoba för att återfukta huden och hjälper diffusa fina linjer.

Hur skiljer sig pigmenteringen från Liquid Light Serum Highlighter eller Illuminator?
Huvudskillnaden är strukturen, eftersom detta är en pulverformel (som då används vid en annan tidpunkt vid appleceringen). Du kan använda DayLite Highlighting Powder för att uppnå en subtil glöd eller en skapa en mer markant  higlighter efter att du har applicerat din krämbas och du kan till och med använda den tillsammans med din favorit Liquid Light eller Illuminator.

Vad använder ILIA istället för talk?
Denna formel använder Mica som etiskt ursprung som en säker ersättning för talk.

Vart kommer ILIAs Mica från?
De arbetar nära sina källor för att säkerställa rena och etiska arbetsförhållanden upprätthålls. Merparten av Mica som de använder kommer från Indien, och de ber var och en av sina tillverkare om certifikat från sina leverantörer för att säkerställa att etiska metoder används.

Vad används Zink Stearate för?
Zinkstearat är en fettsyra som används som bas. Detta lätta vita pulver hjälper till att leverera ett rent blandbart pigment.

Kan du blanda DayLite Highlighting Powders och NightLite Bronzing Powder?
Ja. Lägga till DayLite Highlighting Powder till NightLite Bronzing Powder för mer lyster, eller NightLite till DayLite för lite extra värme.

Vilken ordning ska jag applicera produkter om jag också använder en krämblush och DayLite Highlighting Powder?
ILIA förslår dig att alltid leka fram det som fungerar för dig, men här är vad de föreslår:

Börja med NightLite Bronzing Powder.

Följ upp med ditt val av blush (som ditt favoritpigment för Multi-Stick eller Color Haze Multi-Use).

Komplettera looken med DayLite Highlighting Powder.