Vanliga Frågor

Vad är skillnaden mellan Limitless Lash Mascara och Fullest Volumizing Mascara?

Limitless Lash Mascara förlänger, lyfter och separerar för flörtiga, vida fransar. Fullest Volumizing Mascara tillför viktlös, byggbar volym och tjocklek. Grundaren, Sasha, älskar att använda Limitless under dagen för ett mer naturligt utseende och Fullest på natten för full, fluffig volym som märks. Båda är rena, säkra för känsliga ögon, klibbfria, flagnar inte och lätta att ta bort med ditt vanliga makeup remover.

Är Fullest Volumizing Mascara en tubing mascara?

Fullest Volumizing Mascara är inte en tubing mascara, men det tvättas enkelt bort precis som en tubing mascara med din vanliga makeup remover.

Hur tar jag bort Fullest Volumizing Mascara?

Den klibbfria formulan tvättas enkelt av med med din vanliga ansiktsrengöring. Du behöver inte skrubba, dra eller använda starka sminkborttagningsmedel.

Måste jag låta formeln torka mellan lagren?

Det finns ingen anledning att låta formeln torka mellan lagren, men för maximal volym kan du vänta 30 sekunder mellan varje lager.

Är Fullest Volumizing Mascara vegan?

Fullest Volumizing Mascara är cruelty free men inte vegansk, på grund av en liten mängd etiskt framställd bivax.

Vad kan jag göra för att förhindra att mascara inte smetas ut på ögonen?

För att förhindra överföring på oljiga eller huvade ögonlock, sätt din makeup med Soft Focus Finishing Powder. Vi rekommenderar också att du undviker tunga krämer eller oljor runt ögonen, eftersom det kan orsaka att mascara överförs.