Vanliga Frågor

Kan jag använda NightLite Bronzing Powder för contouring?

ja! Använd en tät packad borste för att intensifiera bronzerns utdelning och få en mer definierad applikation. Den mjuka pudertexturen gör det enkelt att bygga och blanda ut till önskat djup och intensitet.

Är NightLite Bronzing Powder skimrande eller glittrande?

ILIA använder en unik Matte Mica, så det finns inget skimmer eller glitter. Vissa kanske lägger märker till ett subtilt återfuktat utseende på grund av Jojoba, men som bidrar till att det mattpulvret får ett mer naturligt utseende.

Vad använder ILIA istället för talk?

Denna formula använder Mica med etiskt ursprung som en säker ersättning för talk.

Vart kommer ILIAs Mica från?

ILIA arbetar nära sina källor för att säkerställa att deras rena och etiska standarder upprätthålls. Merparten av Mica som de använder kommer från Indien, och de ber var och en av sina tillverkare om certifikat från sina leverantörer för att säkerställa att etiska metoder används.

Vad används zinkstearat till?

Zinkstearat är en fettsyra som används som en ren bas. Detta lätta vita pulver hjälper till att skapa ett otroligt blandbart och rikt pigment.

Vilken nyans ska jag använda?

Draw-In (ljus-mediumbrun) parar bra med True Skin Serum Foundation nyanser 1-6 och Super Serum Skin Tint SPF 40 nyanser 1-9.
Novelty (medium-mörkbrun) passar bra med True Skin Serum Foundation nyanser 7-13 och Super Serum Skin Tint SPF 40 nyanser 10-18.

Kan jag blanda DayLite Highlighting Powders och NightLite Bronzing Powder?

Ja. Testa att lägga DayLite Highlighting Powder på NightLite för att lägga till lyster, eller NightLite på DayLite för lite extra värme.

Vilken ordning ska jag applicera produkter om jag också använder en krämrblush och DayLite Highlighting Powder?

ILIA föreslår alltid att du skall leka dig fram för att hitta vilken ordning som känns rätt för dig, men här är vad de föreslår:

Börja med NightLite Bronzing Powder.

Följupp med ditt val av cream blush (tex. ditt favorit Multi-Stick eller Color Haze Multi-Use).

Komplettera looken med DayLite Highlighting Powder.