Vanliga Frågor

Vilken hudtyp är det här för?
Alla hudtyper kan dra nytta av SPF 20-skyddet. Det lätta pulvret hjälper till att absorbera överflödig olja och glans, så det fungerar särskilt bra för de med fet hud.

Är detta ett finishing puder eller ett setting puder?
Både. Detta lätta pulver suddar och mjukar ut fina linjer samtidigt som det mattar ut huden utan att få det att se kakigt ut. Tack vare den finmalda ekologiska majsstärkelsen.

Varför är talkfri viktig?
Talk är känt för att ha spår av asbest som är cancerframkallande.

Lämnar detta pulver en vit hinna på djupare hudtoner?
Eftersom pulvret är så finmalt lämnar det inte en vit hinna efter sig.

Blir det flashback på foton?
Nej.

Vad är icke-nano?
Non-Nano Zink Oxide är en säker fysisk form av solskyddsmedel som skyddar mot UVA- och UVB-strålar. Icke-nano betyder att produkten inte är tillräckligt liten för att komma in i blodomloppet. ILIAs patentsökta icke-nano-zinkoxid har en genomsnittlig partikelstorlek på 150 nanometer. Det betyder att det är säkert för huden och miljön - det är den säkraste formen av SPF.

Hur använder man Flow Thru Componenten?
Vrid underdelen till "öppet". Håll komponenten med borsten i en vinkel nedåt. Knacka flera gånger med borsten på handen tills du ser pulver samlas i mitten av borsten. Börja i mitten av ditt ansikte, med en svepande rörelse, arbeta dig utåt. Vänd dig till "buff" för att frigöra kvarvarande pulver och fortsätt att svepa över ansiktet, nacken och dekolleten. Vrid vippläget för att "stänga" och sätt tillbaka locket.

Är Flow Thru-komponenten påfyllningsbar?
Ja, du kan köpa våra SPF-pulver i burkform och fylla på behållaren. Den har också en magnetborste, vilket gör rengöringen enkel.