Vanliga Frågor

Hur använder jag True Skin Serum Concealer som en underöga-concealer?
Applicera 3 prickar concealer under ögat, använd sedan ditt ringfinger eller ILIAs Complexion Brush för att försiktigt blanda ut det innan du sätter makeupen med Soft Focus Finishing Powder. För en ljusare effekt rekommenderar vi att du går en nyans ljusare.

Är den här formulan byggbar?
Ja, formulan kan byggas upp. Om du stätter första lagret med en tunt lager av Soft Focus Finishing Powder kan du sen bygga upp för mer täckning.

Kommer den veckas eller lägga sig i fina linjer?
Eftersom denna lätta formula smälter in i huden snarare än att sitta ovanpå den, är vecken minimala - om alls. Den innehåller också Albizia Julibrissin Bark Extract som hjälper till att minska uppkomsten av fina linjer. För kunder som kämpar med veck, ställ consealern med ILIAs Soft Focus Finishing Powder för att absorbera överflödig fukt.

Kan detta användas både på fläckar och under ögonen?
Ja. Formulan består av aktiva nivåer av Mastic (ett harts från ett träd som växer i Grekland) som mattar och förfinar huden.

Varför innehåller concealern stabiliserat C-vitamin?
ILIA använder en oljelöslig, stabil form av C-vitamin för att hjälpa till att bygga hudens försvar mot fria radikaler och stöttar för en hälsosam kollagenproduktion som i sin tur hjälper att stärka och ljusa upp huden Det är helt enkelt smink plus hudvård.